Soo'AE – Lagd med den største kjærligheten

Dette er måten K-beauty hudpleiemerket introduserer seg selv, ved å si at alle deres produkter er laget med den største kjærligheten, noe som er en ganske så god start i våre øyne. Soo'AE er rett og slett et merke som er skapt og utviklet for alle som ønsker å utforske og skape sine helt egne hudpleierutiner som går utover standard behandlinger. Dermed er det kanskje heller ikke overraskende at Soo'AE har blitt til en av de ledende K-Beauty merkene rundt i hele verden. Målet deres er at de skal få være en del av din selvpleie rutine og oppdagelsesferd. Dette koreanske hudpleiemerket ble utviklet av DK Cosmetics, et koreansk skjønnhet forskning, utvikling og markedsføring firma som ble opprettet tilbake i 1995, mens merket Soo'AE dukket opp i 2008.

Vi elsker også å se når hudpleiemerker kan tilby veganske produkter og Soo'AE er heldigvis en av disse. Alle deres produkter er laget med kun dyrevennlige ingredienser og er dermed også helt frie for testing på dyr. Fra Soo'AE kan du forvente å finne effektive og ærlige produkter som vil være med på å få frem gløden i huden din og gi deg den huden du alltid har ønsket deg. Målet til Soo'AE er å kunne tilby deg hudpleieprodukter som er harmoniske for deg og også for naturen, dermed kan du se frem til å benytte deg av produkter som både er rene og grønne, bra for både deg og naturen. Ved å bruke produkter fra Soo'AE kan du anse deg selv som en K-Beauty insider da du vil alltid ha tilgang til det aller nyeste innen hudpleie innovasjon som merket er dedikert til å dele med deres kunder.

 

Hva fokuserer Soo'AE på?

  • Ren og grønn hudpleie
  • Det nyeste innen hudpleie innovasjon
  • Produkter som er bra for huden og for naturen
  • Balanse og pleie
  • For deg som utforsker hudpleierutiner
  • Noe mer enn enkle løsninger
  • Ikke testet på dyr
  • Produkter som gir deg glød
  • Bruker kun de beste ingrediensene

 

Av de mest poplulære produktene kan vi finne Soo´AE Phyto Collagen Serum og Phyto Collagen Cream (PHYTO COLLAGEN SPECIAL EDITION KIT).

 

Skulle du ønske å ha det litt mer gøy med hudpleie som både er morsom og som gir synlige resultater, kan vi på det varmeste anbefale Soo´AE Charcoal Clay Bubble Mask og Soo´AE Panda Eye Brightening Mask.

 

Gjør sunne valg med Soo'AE

Soo'AE legger stor vekt på å kunne tilby grønne og rene produkter til sine kunder og for å kunne tilby dette må de benytte seg av kun de aller beste ingrediensene der ute. Ingrediensene som merket benytter seg av er blandet sammen med øko-vennlighet i tankene og produktene er derimot frie for parabener, kjemikaler og formaldehyd. Istedet er produktene fylt med bare godsaker som er bra for deg og huden din.

Det at Soo'AE er basert på en kjærlighetshistorie forklarer alt dette. Ordene betyr å gi huden din mye kjærlighet med kun det aller beste og å elske seg selv og å ta vare på seg selv er den største kjærlighetshistorien av alle. Med et klart og tydelig fokus på naturen og ingredienser som er å finne nettopp ute i naturen, er deres hudpleieprodukter laget for å passe til alle hudtyper. Merket tilbyr produkter som gir fuktighet til huden, bekjemper tørrhet og forbedrer hudens tekstur for å gi deg en sunn og glødende hud. I tillegg til alt dette jobber Soo'AE hele tiden for å klare å blande den luksuriøse følelsen sammen med rimelige priser samtidig som at de er pionerer innen hudpleie verden.


Dyrevennlige produkter fra Soo'AE

En av tingene som Soo'AE fokuserer mye på er dyrevennlige produkter og ingredienser. Selv om ikke alle deres ingredienser er veganske, er de fleste ingrediensene det. Du vil se at noen av deres produkter inneholder ingredienser som eselmelk og honning, som betyr at de ikke kan beskrive seg selv som et 100 % vegansk hudpleiemerke. Likevel kan de fortsatt trygt beskrives som et dyrevennlig merke da verken de ferdig utviklede produktene eller ingrediensene er testet på dyr, det samme gjelder deres leverandører og tredjeparter. De har også tatt et standpunkt mot å selge deres produkter land som krever dyretesting av hudpleie produkter, dette gjelder for eksempel Kina.