PetitFee – Et Koreansk hudpleie merke med rene ingredienser

PetitFee er et ord som oversettes til “liten fe” på fransk og er nettopp det som har vært inspirasjonen bak merket. Tanken bak dette er nemlig at ingrediensene du benytter seg av kommer fra skogen med klart kildevann og det er der små feer bor. Merket bestemte seg for å ta i bruk dette navnet fordi deres produkter alltid vil strebe etter å kunne levere renheten vi gjerne forbinder med feer til nettopp din hud. Se bare for deg en grønn og vakker skog hvor små feer flyr rundt i trærne, det er dette som er idealet til PetitFee.

Dette er et merke som ble lansert i 2007 og ble raskt et populært valg blant K-Beauty fans rundt i hele verden. Det som selskapet kanskje ble aller først og best kjent for var deres hydrogel produkter, spesielt deres bestselgere som hydrogel øyemaskene. PetitFee skaper både hudpleie og kroppspleie og har en stor tro på produkter som styrker huden din og som fokuserer på produkter som styrker huden din og fokuserer også på ingredienser som skal beskytte og fremheve hudens egen glød. Dette gjør at PetitFee passer perfekt for de som har en mer sensitiv hud, selv om produktene faktisk passer til absolutt alle hudtyper.

En av grunnene til at produktene fra PetitFee har blitt så populære kommer av oppfinnelsen deres av hydrogel, dette er et vann med en gele-lignende tekstur som er bevist å styrke og rehydrere huden din. Dette er en ingrediens som også er kjent som en «vann lomme», nettopp på grunn av sine imponerende fuktighetsgivende egenskaper. Deres Gold & Snail Eye Patch, Gold Hydrogel Eye Patch og deres ansiktsmasker er noen av deres bestselgere og vi liker også å se at alle deres produkter er 100 % utviklet og produsert i Korea.

 

Hva fokuserer PetitFee på?

-      Utvikle avant-garde produkter

-      Utviklingen av hydrogel – en «vannlomme»

-      Kjente for sine ansikts- og øyemasker

-      Produkter 100 % utviklet i Korea

-      Å skape produkter som styrker huden din

-      Tilpasset alle hudtyper – spesielt de med sensitiv hud

-      Gel maskene har blitt testet og godkjent av Sør-Koreanske dermatologer

-      Ingen kjemiske ingredienser i produktene

-      Spesialiserer seg i å skape og utvikle kvalitetsingredienser for å forbedre hudpleie rutinene dine

-      Veganske produkter

 

PetitFree Øyemasker – En bestselger

Mye av grunnen til at merket PetitFree har blitt så populært er deres kolleksjon av øyemasker som er både av høy kvalitet og også med tydelig effekt. PetitFee øyemaske kolleksjonen kan by på en allergivennlig formel som er satt sammen av en rekke ulike sjeldne og unike ingredienser som perlepulver, kolloidal gull, snegle mucin, kollagen, rubin pulver, ginseng ekstrakt, grønn te og bambus. Hver eneste PetitFee Øyemaske er spesielt utviklet for å jobbe med ulike bekymringer og problemområder. Mens noen har en anti-aldrende effekt, har andre en fuktighetsgivende effekt for tørr hud.

 

 

Dedikert til å finne den meste måten å pleie din naturlige skjønnhet

Dette er et selskap som er dedikert til å forske på de aller beste måtene å pleie din naturlige skjønnhet på. Derfor har PetitFee, et Koreanske hudpleie merke kjent over hele verden, spesialisert seg på å skape og å formulere spesifikke ingredienser og oppskrifter for å forbedre din Koreanske hudpleie rutine. Selskapet har klart å skape et imponerende utvalg av produkter, noe som derfor også har sørget for at populariteten bare fortsetter å øke verden rundt.

PetitFee lager eventyrlige små hudpleie hjelpere med naturlige ingredienser og ekstrakter av høy kvalitet, som av perle og gull for å gi deg fantastisk klar, ren og silkemyk hud. Alle deres produkter og ingredienser er også ECOCERT-sertifisert, organiske og er helt frie for testing på dyr.