Dobbelrens

Trinn 1 & 2 av 10 trinns rutinen – hva er hensikten og hvordan fungerer det?

Starten på en vellykket hudpleierutine starter med en grundig rens. Dobbelrens er et to-trinns rensemetode bestående av en oljebasert- og en vannbasert rens.

Hvorfor bruke to renseprodukter istedenfor ett? Jo, fordi de har ulike oppgaver. En oljerens i form av balm (cleansing balm) eller flytende olje, vil effektivt kunne løse opp fettløselige produkter på huden som sminke, solkrem i tillegg til sebum/talg og forurensning. Balmen/oljen er rik på næring som pleier og ivaretar hudens naturlige lipidhinne og balanse. Tørr hud blir ikke strippet for fett og fet hud blir balansert. Utvalget av cleansing balm er stort, dermed finnes det alltids noe tilpasset enhver hudtype og tilstand.

Etter første trinn kommer vannbasert rens. Dette fjerner restene av alt oljebasert rens ikke fikk med seg. Vannbasert rens finnes ofte i gele-form som skummer opp. Annet alternativ er rense-vann, eller cleansing water. Disse produktene behandler også spesifike hudtilstander som akne, sensitivitet, rynker og hyperpigmentering.

Når huden er helt ren, vil den ikke etterlate rester av produkter og forurensning som igjen kan irritere huden over tid. I tillegg får huden bedre evne til å absorbere verdifulle ingredienser i de påfølgende hudpleietrinnene. Dette gir deg maks utbytte av din innsats for bedre hudhelse.

 

  • Oljerens
  • Trinn 1: Oljerens

    Ta en liten skje med rensebalm som (kommer i fast form) og varm det opp mellom håndflatene. Denne vil smelte og bli til flytende olje. Masser på tørr hud i sirkulære bevegelser. Kan også brukes til å fjerne øyensminke. Fukt fingrene med vann og masser videre til oljen blir melkehvit. Skylles så av med lunkent vann.

  • Vannbasert rens
  • Trinn 2: Vannbasert rens

    Nå kommer vannbasert rens tilpasset din hudtype inn i bildet. I form av gele eller rense-vann. Sistnevnte kan brukes på bomullspads og stryke over hele ansiktet. Geleen skummes opp inni hånda med fuktige fingre. Skummet masseres inn i ansiktshuden i sirkulære bevegelser fra midten av ansiktet og utover mot ørene. Dette øker sirkulasjonen samtidig som det virker drenerende. Skylles så av med lunkent vann.

 

 Du kan kjøpe våre dobbelrens pakker her.

Huden din er nå klar for neste steg i hudpleierutinen.