Utseende.no AS er en norsk nettbutikk som tilbyr hupleieprodukter og kosmetikk for alle hudtyper og hudutfordringer. Målet vårt er å alltid tilby de beste produktene til konkurransedyktige priser.

Ingen hud er like, og målet for enhver hudpleierutine er meget individuelt. Alle kan enkelt skreddersy sitt eget program trinn for trinn helt fra starten – rens, og frem til siste steg – fuktighetskremen og solbeskyttelse. Alle merkene som finnes i vår nettbutikk er nøye utvalgte av beste kvalitet. Mange er prisvinnere i sin klasse og mye omtalt i internasjonal sammenheng.  

Din trygghet og tilfredshet er vår største prioritet. Alle produktene er nøye utvalgte og kvalitetssikret av utdannet hudterapeut og våre samarbeidspartnere. Effektive ingredienser kombinert med innovativ teknologi gjenspeiler vårt fokus. 

Daglig leder:

Linn Nguyen

Utdannet hudterapeut og makeup artist. 20 års erfaring fra skjønnhetsbransjen. Hun har både jobbet direkte ut mot kunder samt undervist i dermatologi for hudpleiestudenter. Lidenskapelig opptatt av hudhelse og hvordan gode produkter skal jobbe på lag med den for å optimalisere dens funksjoner og utseende.