Gå til innholdet

Koreansk hudpleie

Koreansk hudpleie er innovative skjønnhetsprodukter fra Sør-Korea som er kjent for sin høye kvalitet og effektive ingredienser. Koreanske kvinner har i lang tid benyttet seg av avanserte hudpleierutiner hvor målet er silkemyk og feilfri hud. Produktene har ofte høy andel av urter og naturlige ingredienser, er veganske og cruelty free! Det ligger mye teknologi og forskning bak utvikling av K-beauty, og det sies at Korea ligger eksepsjonelt mange år foran Vesten på dette feltet. 

Myndighetene i Sør-Korea investerer og legger til rette for skjønnhetsindustrien. Dette gir dem et stort konkurransefortrinn, da forskningen har tilstrekkelig med ressurser til å konstant jakte på det neste beste.

Med et hav av forskjellige koreanske merker er konkurransen veldig stor. For oss forbrukere er dette en fordel, da det presser produsentene til å konstant innovere og produsere enda nyere og mer effektive produkter. Dette fører også til konkurransedyktige priser, noe som gjør at vi får produkter til høy kvalitet for en rimelig pris!

Hos oss finner du kjente merker som COSRX, Anua, MixsoonNeogen, Isntree, HaruHaruSomeByMi og mange flere.

Rens, fukt og boost av huden står sentralt i Koreansk hudpleie. Gode rutiner er nøkkelen til en sunn og glødende hud!

Det er aldri for sent å begynne å ta vare på huden din. Og med K-Beauty er du sikker på at du får noe av det beste markedet har å by på!

 

Hvorfor Koreansk hudpleie?

Koreanske skjønnhetsprodukter og rutiner er designet for å fungere langsiktig.

Det legges vekt på skånsom og spesialtilpasset pleie av huden over tid. En god og konsistent rutine vil styrke hudhelsen og holde lenge på gløden! Mange har opplevd meget gode resultater med produktene.

Produkter fra Sør-Korea har lenge ligget langt foran vesten når det kommer til nytenkning og teknologi i kombinasjon med ytnyttelse av trygge, velprøvde ingredienser. Relativt nye skjønnhetsprodukter i vesten som BB-cream, serum, sheetmasks og cushion foundations, og ingredienser som hyaluronsyre, fermentert ris, sneglesekret og centella asiatica, har lenge eksistert i Korea.

Koreansk hudpleie handler i større grad om å pleie i dybden enn å midlertidig dekke over et problem med sminke. Koreansk hudpleie handler om å skape langvarige resultater som gir en vakker og glødende hud.

Koreanske skjønnhetsingredienser er nyskapende og inspirert av naturen.

Enten det er et serum som inneholder ingredienser som snegleslim eller ampuller som inneholder fermentert svart ris, koreansk skjønnhet innoverer med unike og naturlige ingredienser du ofte ikke finner i annen hudpleie. Niacinamid, Allantoin, retinol og grønn te er gjengangere i mange av de mest populære produktene. 

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business