Mary & May -  Med fokus på ren skjønnhet

Sjansen er ganske stor for at du har hørt om “clean beauty” eller ren skjønnhet som det oversettes til, dette da i sammenheng med hudpleie. For det koreanske merket Mary & May er det nettopp dette som er i fokus, noe som er klart og tydelig i alle deres fantastiske produkter. Alle ingrediensene som de tar i bruk er helt frie for testing på dyr, de er «EWG» sertifiserte og alle raw materialer som kan komme til å irritere huden vil du ikke finne på ingrediens listen. Noe som vi liker spesielt godt er at de er helt åpne om hva slags ingredienser som brukes i produktene deres, så du som forbruker selv kan ta et informert valg på bakgrunn av den informasjonen. Mary & May er et merke som fortsetter å imponere ved at de også kun benytter resirkulert papir innpakning og øko-vennlig soyabønneoljeblekk.

Det som Mary & May startet med, var troen på at ulike løsninger trengs for ulike hudtyper og hudtilstander. Så istedet for å gå i retningen mot en standardisert ideell hud med generelle standardiserte ingredienser, bestemte de seg for å fokusere på de individuelle behovene og også hudens potensiale hos ulike mennesker. Det de gjør er å studere de individuelle hudproblemene hos flere individer og kommer deretter med et forslag om et skreddersydd hudpleieregime spesielt for deg. Alle deres produkter har blitt delt opp etter funksjon, noe som gjør det enkelt for deg å velge og finne riktig løsning for deg i tillegg til å kombinere de for å gi best resultat. Uansett om målet er å lysne huden, fokusere på anti-aldring, gi en god dose fuktighet eller få frem glød ved hjelp av antioksidanter, vil din hudpleierutine tilpasses deretter. Ren og ærlig hudpleie fra Mary & May vil være et godt valg uansett hudtype da de tilbyr høyst effektive produkter med åpen informasjon om ingredienser.

 

Hva fokuserer Mary & May på?

 • Ren og ærlig hudpleie
 • Ærlighet og åpenhet rundt ingredienser
 • Resirkulert papir innpakning
 • Ikke testet på dyr
 • Produkter som er frie for irriterende ingredienser
 • Konsentrerte aktive ingredienser for høyere effektivitet
 • Dermatologisk testet
 • Fokus på individuelle behov hos brukere
 • Skreddersydd hudpleierutiner
 • Produkter som kan tilpasses etter problemområde

 

Less is more hos Mary & May

Det er mottoet «Less is more» som er drivkraften bak Mary & May som merkevare. De jobber hardt for å kunne gi brukere over hele verden, tilgang til rimelig hudpleie som har god effekt. Deres enkle, men likevel effektive produkter inneholder naturlige ingredienser av høy kvalitet som er helt essensielle for å klare å forbedre hudens naturlige skjønnhet samtidig som at de vil behandle ulike hudproblemer eller tilstander.

 

Mary & May sine bestselgende serum

Mary & May har en rekke ulike produkter de har utviklet, men det er helt klart ett av deres produkter som er en bestselger. Det er flere av deres ulike serum som er de produktene som det selges mest av og det er med god grunn. Mens noen kan bli litt overvelmet av deres utvalg av serum, har vi plukket ut deres bestselgere som du vil kunne finne her hos oss. Det som deres serumer har til felles er at de alle kommer i flasker med en pipette for å gjøre det enklere å få den mengden med produkt du selv ønsker. De har enkel markering og er som regel basert på en eller to hovedingredienser som er der for å takle ulike hudproblemer.

 

Finn Mary & May sine bestselgende serum hos oss:

 Mary&May - Utseende.no

 • Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum – Dette serumet absorberes raskt inn i huden uten å etterlate seg en klebrig overflate. Serumet er rik på vitamin C og vil hjelpe deg å oppnå en bedre tekstur i huden som kjennes smidig og myk samtidig som at den har en lysnende effekt.

 

Mary&May - Utseende.no

 • Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum – Dette serumet vil roe ned sensitiv og irritert hud takket være dens antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Den vil også forbedre porer og roe ned trøblete hud.

 

Mary & May - utseende.no

 • Idebone + Blackberry Complex Serum – Velg dette serumet om du ønsker å bekjempe tidlig aldringstegn. Denne er fylt med antioksidanter, vil gi deg økt elastisitet i huden, minske synligheten av rynker og forbedre hudtonen din.