Eye Patch og Eye Masks – En K-Beauty vinner

Vi skal ikke mange årene tilbake i tid, før vi ikke hadde hørt om K-Beauty, men nå er det nettopp K-Beauty som er i vinden som aldri før. Når vi først begynte å høre om alle disse fantastiske og unike produktene og ikke minst om de uvanlige og spennende ingrediensene som sneglesekret, pollen og bie-gift hadde vi nok ikke tenkt at det skulle bli så tilgjengelig som det har blitt nå. Nye produkter fortsetter å dukke opp og vi må innrømme at vi alltid er klare til å ta imot alle nyhetene med åpne armer. Selv om «eye patches» eller øye masker riktignok ikke er helt nytt, har vi sett at dette er et produkt som stadig vekk blir mer populært og at utvalget av produkter bare fortsetter å øke. Akkurat som når sheet masks først begynte å dukke opp i denne delen av verden.

Eye patches har kommet for å bli og endelig kom det er produkt som gjorde at vi kunne kaste de slitne agurkskivene som har blitt brukt i flere tiår i håp om å bli kvitt mørke ringer rundt øynene. Disse øye maskene er det du trenger nå for å klare å redusere hevelser og å gi den ømfintlige huden rundt øynene masse næring. Dersom du er kjent med sheet masks, som også er et K-Beauty produkt, kan du rett og slett se på eye patches som en slags sheet mask for øynene. De kommer derimot i en rekke ulike varianter og innpakninger, enten i form av gele som er et engangsprodukt, i krukker, i tuber og mye mer.

 

Hvordan velge det beste produktet for deg?

Med et marked som bare vokser og vokser vil du også finne en rekke ulike koreanske øyemasker å velge mellom. Alle produktene vil gjerne love ulike ting som å fjerne poser under øynene, lysne opp mørke ringer eller å eliminere hevelser. Derfor er det aller beste du kan gjøre, å identifisere hudtypen din og hudproblemer du eventuelt måtte ha. I de fleste tilfeller vil en eye patch eller eye mask trygt kunne brukes på alle hudtyper, men da alle reagerer ulikt på nye ingredienser er dette en god ide å sjekke opp først.

De som er på utkikk etter å lysne mørke ringer under øynene bør se etter lysnende ingredienser som niacinamide, vitamin C eller perle-ekstrakt. Om du har problemer med hevelser rundt øynene som skal fjernes raskt og gi deg en kjølende finish, så gå heller for ingredienser som hyaluronsyre for å holde huden hydrert eller koffein for å fjerne hevelser. Eller kanskje du har fine linjer, rynker eller poser under eller over øynene, da bør du se etter ingredienser som reparerer og gi næring til huden sånn som sneglemucin, kollagen, peptider eller adenosine som kan hjelpe deg å forbedre tidlig aldringstegn.

Petitfee eye patch

Prøv vår Petitfee Agave Cooling Hydrogel Eye Mask - Hydrogel øyemasker med agave, blåbær og alge som umiddelbart kjøler ned og tilfører huden rikelig med fukt og antioksidanter. Motvirker poser og ringer under øyene samt reduserer rynker og linjer.

Petitfee eye patch

Vil du ha noe som lysner mørke ringer under øyene kan Petitfee Chamomile Lightening Hydrogel Eye Mask være riktig for deg.  - Den er rik på vitaminer og har sterke anti-age egenskaper.

 

Hva du bør se etter i en eye mask

I likhet med når du skal velge deg ut en øyekrem eller ny fuktighetskrem til ansiktet, er det alltid noen ulike ingredienser du bør være på utkikk etter. Dette er de ingrediensene som vil kunne påvirke huden din til å oppføre seg sånn du vil den skal oppføre seg, enten det er for å gi deg mer glød, gjøre fine linjer mindre synlige eller bli kvitt mørke ringer rundt øynene.

 

  • Antioksidanter – Antioksidanter er en ingrediens du aldri kan ta feil med. Se etter øye masker og eye patches som inneholder masse antioksidanter dersom du er ute etter en lysnende effekt og mye glød. Dette kan være i form av vitamin K, vitamin C, vitamin E og også coffeeberry.
  • Koffein – Tro det eller ei, koffein er ikke bare noe du finner i drikkevarer som kaffe eller te, koffein finnes også i hudpleieprodukter. Dette er en populær ingrediens å bruke i alle slags øyeprodukter da den har evnen til å trekke sammen blodårer, roe ned hevelser og også bli kvitt mørke ringer.
  • Fuktighet – En hvilken som helst eye patch eller øye maske du bruker bør inneholde fuktighetsgivende ingredienser. Dette er rett og slett fordi huden rundt øynene ikke bare er tynnere og mer ømfindtlig, den er også tørrere hos de fleste. Ingredienser som glycerin, hyaluronsyre og aloe vera er det du bør se etter.

 

Ønsker du å stramme opp huden og motvirke poser, mørke ringer og rynker bør du prøve Petitfee Gold Hydrogel Eye Patch. Den inneholder 24 karat gull, ginseng og collagen.

Petitfee eye patch 

 

Skulle du ønske ekstra fuktighetsboost samtidig som den tynne huden får bedre elastisitet så må du bruke Petitfee Gold & Snail Hydrogel Eye Patch. Den inneholder den berømte ingrediensen sneglesekret, alge, 24 karat gull, alge og kollagen.

Petitfee eye mask 

 

Hvordan bruke en eye patch eller eye mask?

Hvordan du skal bruke en eye patch eller eye mask, vil komme helt an på hva slags form produktet du har kjøpt kommer i. Når det kommer til eye patches tar du ut et sett med patches fra innpakningen og plasserer den smale siden av produktet inn mot øyekroken din, under øyet. Den brede siden av eye patchen skal forsiktig plasseres mot tinningen din.

Dersom du har en eye mask som kommer i form av en krem eller gel, vil disse som regel kunne påføres på akkurat samme måte som en helt vanlig øyekrem. Dette gjøres ved å klappe det forsiktig inn i huden, rundt hele øyeområdet, inkludert øyelokket og helt opp til brynsbenet. I begge tilfeller, uansett om det er en eye patch eller eye mask, bør de være på for å fungere i omtrent 15 minutter. Avhengig av formelen på produktet, skal du deretter skylle av produktet eller kan la den være på over natten.

 

Hvor ofte bør eye patches og eye masks brukes?

I likhet med en vanlig ansiktsmaske, er ikke dette noe som du behøver å bruke daglig, med mindre du slavisk følger koreanske hudpleierutiner bestående av 7, 10 eller 12 steg. Når det er sagt, vil hyppigheten av bruken egentlig avhenge av formelen på produktet du bruker, i tillegg til hudtypen din og problemområdet du behandler. I noen tilfeller vil det være nok med en gang i uken, men i andre tilfeller kan det være mer effektivt dersom det brukes to eller tre ganger i uken.