Aromatica – Økologisk, vegansk og ren hudpleie

Aromatica er et K-Beauty skjønnhetsmerke som ble etablert i 2004 av Jerry Kim. Fokuset bak dette merke som tilbyr både hudpleie, kroppspleie og hårpleie av trygge formler med god effekt. Dette klarer de altså å levere samtidig som at de har sørget for å være både øko-vennlige, dyrevennlige og veganske. Med andre ord er dette et vidunder merke som virkelig klarer å levere på alle disse punktene uten å måtte ofre noe når det kommer til effektiviteten på produktene deres. Det var nemlig Jerry Kim sin personlige kamp over lang tid med tørr og sensitiv hud som var hele inspirasjonen bak merket Aromatica. Etter han oppdaget at milde og naturlige ingredienser var nøkkelen i å klare å behandle og også roe ned hudens tilstand, ønsket ha å dele denne informasjonen med andre, så har bestemte seg for å skap rene hudpleieprodukter.

Dette ville han gjøre samtidig som at han sørget for at det ble utført på en klimavennlig måte, så de sørget for å bygge sin helt egen øko-vennlige fabrikk. Det er med andre ord mye dette merket gjør for å sørge for at de er både et grønt, økologisk og klimavennlig skjønnhetsmerke. Ingredienser som er EWG-sertifisert og veganske i tillegg til at de hele tiden jobber for å redusere forurensning i hvert ledd av produksjonen, er noe av de som gjør Aromatica til en leder innen bærekraftig og innovativ skjønnhet. Vi er derfor veldig glade for å kunne tilby dette inspirerende og flotte merket her hos oss.

 

Hva fokuserer Aromatic på? 

  • Trygge formler med god effekt
  • Økologiske produkter
  • Veganske produkter og ingredienser
  • Ren og naturlig hudpleie
  • Produkter frie for syntetiske lukter, parabener, mineraloljer, silikoner og fargestoffer
  • Resirkulerte stoffer til innpakning, som plast, gladd og soyabønne olje til blekk
  • Å redusere utslipp og avfall fra produksjon
  • Utvikle produkter for både hud, hår og kropp

 

Sjekk ut våres anbefalte Aromatica produkter:

 

Klar og sunn hud kommer fra rene ingredienser

Det er flere ting som Aromatica utmerker seg på, men er det en ting som de virkelig har blitt populære for, er bruken av naturlige ingredienser i deres produkter. Du vil finne ingredienser som er formulert fra 100 % rene essensielle oljer og botaniske ekstrakter i både hårpleie, hudpleie og kroppspleie fra dette merket. De jobber kontinuerlig for å finne og ta i bruk nye ingredienser og finner materialer som brukes fra hele verden. Noen av ingrediensene du vil kunne se i flere av deres produkter inkluderer roser fra Bulgaria, tea tree fra Australia, sitrusoljer fra Italia og sandeltre fra India.

Deres unike blandinger og formler som bruker flere av disse ingrediensene i produktene er det som gjør det mulig å takle hudproblemer på en effektiv, men likevel mild og skånsom måte. Den eneste måten å virkelig kjenne og ikke minst å se forskjellen produktene deres kan gjøre er å prøve de helt selv. Det aller beste med deres naturlig, milde og næringsrike produkter er at de passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Så dersom du kunne tenkt deg å virkelig skjemme bort huden din og ønsker samtidig å handle økologisk og dyrevennlige produkter, er Aromatica merket for deg.

 

Produkter som er snille mot planeten og snille mot huden

I tillegg til å fokusere på dyrevennlige og økologiske ingredienser i produktene, jobber Aromatica også for å kun bruke resirkulert innpakning. De har med andre ord et mål om å både redde huden din, men også redde planeten, så det er ikke rart at de har blitt ledere innen industrien på bakgrunn av dette. Dette er nemlig det aller første skjønnhetsmerket som benytter seg av 100 % resirkulert innpakning og reduserer dermed 81 tonn av det, takket være dette steget de har tatt. Hver flaske vil være produsert av resirkulert gladd eller 100% resirkulert plast med vannoppløselige merkelapper så de enkelt kan fjernes når du også resirkulerer flasken.