Pimple patch eller Kviseplaster – Hvor bra fungerer det egentlig?

Er det et hudpleie produkt som alle snakker om for øyeblikket, så er det uten tvil kviseplaster. Pimple patch, Kviseplaster og akne-plaster – kjært barn har mange navn. Uansett hva du velger å kalle det, er det nok et spørsmål som vi alle sitter igjen med og det er om det egentlig fungerer så bra? Når disse produktene først begynte å dukke opp, tok det virkelig ikke lang tid før de var å se overalt, selv kjendiser som Hailey Bieber har lagt ut en selfie med disse plastrene i bruk. Nå finner du kviseplastere fra en rekke ulike hudpleiemerker og de er mer populære enn noen gang.

 

Pimple patch er i bunn og grunn engangsplastere som er fylt med aktive ingredienser som skal roe ned inflammasjon. Ved hjelp av disse aktive ingrediensene vil plasterene kunne bidra til at varigheten av en kvise vil kortes ned og at de til og med ikke vil utvikle seg til å bli større. Så grunnen til at de fortsetter å være så populære er rett og slett at de fungerer og de fungerer raskt! Kviseplaster er bare nok et eksempel på hvor innovativt koreansk hudpleie virkelig er og kan være den reddende engelen du trenger før en kveld ute på byen eller før den ferieturen du har gledet deg til i månedsvis. Derfor har vi sørget for å ha et variert utvalg av kviseplastere hos oss, hvor vi for øyeblikket har tre ulike typer fra det kjente K-Beauty merket COSRX.

 

Hvordan fungerer kviseplaster?

Selv om mange kanskje vil tro at dette er et slags mirakelprodukt, er det langt fra tilfeldigheter at kviseplaster fungerer så godt som de gjør. En ingrediens som er gjennomgående i de aller fleste kviseplaster er “hydrokolloid”. Dette er en ingrediens som også ofte er å se i medisinske bandasjer, hvor det har akkurat samme jobb som det har i kviseplaster. Hydrokolloid sin funksjon er rett og slett å tørke ut og å absorbere overflødig væske, noe som dermed resulterer i at fukt og bakterier hindres fra å trenge inn i huden din. Kviseplastere fungerer aller best på de mer overfladiske kvisene, men vil også hjelpe med de kvisene som sitter dypere i huden din.

 

COSRX patches – Hvilken passer for deg?

I nettbutikken vår vil du finne hele tre ulike varianter av kviseplastere fra COSRX, et merke som tok K-beauty verden med storm. Disse tre ulike produktene har i bunn og grunn de samme ingrediensene, men her kan du altså velge mellom tre ulike produkter, avhengig av størrelsen du er på utkikk etter, utformingen og utseende. Så kan du velge den som passer deg best.

 

  • COSRX Acne Pimple Master Patch – her har du det originale produktet som vil gi deg en intens behandling i løpet av natten eller dagen. Du får en pakke på 24 plaster som kommer i tre ulike størrelser på 7mm, 10mm og 12mm. Disse kan du til og med ha under sminken og du behøver ikke bekmyre deg for om de faller av under trening eller selv når du dusjer.

 

  • COSRX Clear Fit Master Patch – denne versjonen har tynnere plastere enn i original produktet. Siden de er så tynne, vil de også synes mindre og også fungere enda bedre om du ønsker å kunne bruke de under sminke eller ute på dagtid uten at noen skal legge merke til de. Her vil du få 18 plaster i en og samme størrelse på 10 mm. 

 

  • COSRX AC Collection Acne Patch – dette er det nyeste kviseplaster produktet fra COSRX og passer best for de med større akneutbrudd eller flere kviser på ett område. Her får du 26 plaster på 13mm, 16mm og 23mm. Disse passer å bruke til større områder som ryggen, på brystet eller på kjeveområdet.

 

  • Andre pimple patch som er ultratynn kviseplaster er Pyunkang yul ACNE Spot Patch Super Thin som plasseres over kviser og betente hudormer. Betennelse reduseres og synligheten blir mindre. Disse er nærmest usynlige pimple patch som fungerer godt under sminken og bidrar til at man peller mindre på de utsatte hudområdene.

 

Hvordan bruke kviseplaster?

Over har vi bare nevnt et utvalg av de ulike kviseplasterne som finnes, markedet har blitt helt enormt og det er flere og flere hudpleiemerker som produserer sine egne. COSRX er derimot er velkjent merke som har lang historie bak seg og som alltid leverer hudpleie av topp kvalitet gang på gang. Derfor er deres kviseplastere et trygt valg for deg som er ute etter å prøve deg på denne trenden og er et av de mest ettertraktede merkene når det kommer til kviseplasteret i dag med mer enn 11 600 reviews på Amazon.