Dr. Ceuracle – En kult-favoritt blant K-Beauty fans

Dr. Ceuracle er et hudpleiemerke som ble startet opp med ett enkelt mål, og det var å klare å formulere koreanske hudpleieprodukter med den beste kvaliteten. Det er ikke noe tvil om at Dr. Ceuracle er en pioner innen K-Beauty verden og har en ekspertise innen kosmetikk som er vanskelig å måle seg med. En av tankene bak dette merket er at de tror på at alle slags hudproblemer og trøbbel kan løses og bli helt kvitt ved hjelp av en formel som er basert på forskning. Derfor jobber de hele tiden for å samle sammen profesjonelt-tested data og har klinisk ekspertise bak alle deres produkter, så kan de hjelpe deg å oppnå drømmehuden din takket være koreanske hudpleieprodukter av ypperste kvalitet.

Dette merket ble etablert allerede i år 2000 og basert på K-Beauty merket sin dermatologiske kunnskap, tilbyr de også sine kunder råd om hvordan de kan forbedre sin hudpleierutine ved hjelp av deres produkter. Det at selskapet også benytter seg av kun de aller beste ingrediensene som er hudvennlige, gjør at produktene vil kunne passer til enhver hudtype. Ingrediensene de benytter seg av er hentet ut direkte fra naturen og du vil derfor kunne finne ingredienser som tea tree, propolis og cica regen. Navnet Dr. Ceuracle har blitt laget av en kombinasjon av ordene «Miracle» og «Cosmeceutical», som virkelig er to ord som beskriver dette merket helt perfekt.

 

Hva fokuserer Dr. Ceuracle på?

  • En løsning for alle hudproblemer
  • Ingredienser hentet fra naturen
  • Koreansk hudpleie av topp kvalitet
  • Produkter basert på vitenskap og teknologi
  • Hjelpe kunder å forbedre sin hudpleierutine
  • Patenterte teknikker
  • Kliniske undersøkelser for de beste produktene
  • Balanse mellom naturlige ingredienser og dermatologisk kunnskap

 

Her er noen av de populære produktene fra Dr. Ceuracle:

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence er et fantastisk multifunksjonelt produkt med kombucha te-ekstrakt, næringsgivende frø-oljer og Probiotika som styrke huden, bekjempe frie radikaler og gi deg en balansert rehydrering.

Dr. Ceuracle - utseende.no

 

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream er en lett fuktighetskrem med fermentert sort te (Kombucha), antioksidantrik grønn te vann og Omija som passer perfekt for dehydrert, trøtt eller gusten hud.

Dr. Deuracle - utseende.no

 

Dr.Ceuracle Jeju Matcha Clay Pack er en rensende leiremaske med antioksidantrike matcha grønn te og kaolinleire som regulerer sebumproduksjon. Masken virker oppstrammende og balanserende med en mild eksfolierende effekt.

Dr. Ceuracle - utseende.no


Healing skin, caring beauty – Dr. Ceuracle sin motto

Før Dr. Ceuracle fikk navnet som de er kjent som idag, var merket kjent som Leejiham Leegeehaam og var et merke som revolusjonerte hudpleie-industrien i Korea. Med et motto som «healing skin, caring beauty» er det klart og tydelig hva som er fokuset her og fortsatt i dag jobber de hele tiden med å utvikle innovative produkter. Dette gjør de ved å gjennomføre store prosjekter med vitenskapelig forskning for å hele tiden forbedre og utvikle dere formler. Målet deres er hele tiden å kunne tilby sine kunder de mest avanserte og også de mest effektive produktene som virker målrettet mot den enkelte sitt problemområde.

For å kunne gjennomføre dette grunnla de LeeJiHam Dermatology Research Center i 2001, et helt eget forskningsinstitutt som har vært grunnen til at Dr. Ceuracle har fått til den utviklingen og fremgangen i selskapet som de har gjort. I løpet av disse årene har de patentert hele syv ulike teknikker som de har utviklet. En av de mest kjente som de har blitt berømte for innen hudpleie-verden er en teknologi som lar deg fjerne hyperpigmentering ved hjelp av CO2 og Nd:YAG lasere, noe som også førte til at de vant vitenskapsprisen under Science Day i 2006.

 

Aktive ingredienser med god effekt

Du vil kunne se i produktene vi fører fra Dr. Ceuracle, at de inneholder ingredienser som er hentet ut fra naturen. Dette er aktive ingredienser som ikke bare vil fungere på overflaten av huden, men de vil jobbe dypt ned i hudlagene for å kunne gi en enda bedre effekt. Det er nettopp takket være bruken av ingredienser som dette at produktene fra Dr. Ceuracle har blitt så populære og som sørger for at de har en god effekt på alle hudtyper.

En av ingrediensene du finner i flere av deres produkter er propolis som har en reparerende effekt og inneholder både vitamin A, B og E samt flere mineraler og aminosyrer. Propolis virker også anti-inflammatorisk i tillegg til å ha en beroligende effekt, spesielt bra for sensitiv og irritert hud. En annen stjerne-ingrediens er tea tree som du ser i flere produkter fra Dr. Ceuracle og er en ingrediens som har anti-inflammatoriske egenskaper og passer spesielt godt til hud med urenheter og akne. Dette er bare et par av ingrediensene du finner i deres produkter.