Koreansk Kroppspleie 

I Korea er hudpleierutinene utdypende, omstendige og detaljerte for å kunne gi ansiktet ditt all pleien den trenger, men hvordan er det med pleien av kroppen? Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse at det også er noen gode rutiner på plass for å ta best mulig vare på huden på hele kroppen din, akkurat som med ansiktet og håret ditt.

K-Beauty legger stor vekt på fuktighet, noe vi ser både i hudpleierutiner, hårpleierutiner og også i deres kroppspleie. De fleste i Korea som ønsker å ta godt vare på kroppen sin, benytter seg av en 4-trinns kroppspleierutine som vil gi gode resultater i løpet av kort tid. Her kan du se frem til jevnere, smidigere, fastere hud med en ny glød.

Kroppspleierutinen starter med en god rens, en dusj eller et bad som ikke er for varm og en kroppsrens som ikke vil tørke ut huden din. Neste steg vil være eksfoliering, noe som er nødvendig for å gi best mulig grunnlag for de neste produktene ved å fjerne døde hudceller. De to siste stegene er å tilføre fuktighet som også virker reparerende og til slutt en behandling for spesifikke områder du ønsker å fokusere på.