Jumiso – K-Beauty merket som får deg til å smile

Jumiso er et K-Beauty merke som er en del av et annet velkjent koreansk hudpleie merke, nemlig HelloSkin og ble etablert i 2016. Jumiso er et merke som handler som effektiv hudpleie med gode effekter og spennende innpakning som vil få deg til å smile. Navnet deres kan nemlig deles opp i to, hvor “ju” betyr “å gi” mens “miso” betyr “smil”. Dette er et hudpleie merke som kun benytter seg av essensielle ingredienser, så dette er et merke som også kan beskrives som «ren» hudpleie.

Siden lansering har Jumiso blitt kjent for å skape fantastiske produkter, med alt fra serum som gir deg glød og ansiktsmasker som virker beroligende til ansiktskremer som gir deg all fuktigheten du behøver. De kan med andre ord tilby produkter som vil behandle alle hudproblemene du går å bekymrer deg over, sånn som fine linjer, trøtt hud, pigmentflekker, mangel på elastisitet eller ujevn tekstur i huden. Merket benytter seg av en rekke ulike essensielle ingredienser som vil forbedre effekten til produktet, noe som betyr at du ikke vil finne verken parabener, silikoner, alkohol eller parfyme i noen av ingrediens listene deres, noe huden din uten tvil vil takke deg for.

 

Hva fokuserer Jumiso på?

 

- Ren hudpleie

- Benytter kun essensielle ingredienser

- Fritt for parabener, silikon, alkohol og parfyme

- Innbydende innpakning som får deg til å smile

- Passer til alle hudtyper

- Dyrevennlige produkter

- Potente og hudvennlige ingredienser

- Produkter til alle stegene i hudpleie rutinen din

 

Hvorfor kjøpe Jumiso produkter?

Jumiso er fortsatt et relativt nytt merke innen verden av K-Beauty, men likevel har produktene deres klart å etablere seg raskt og mange anses allerede å være «kult» klassikere. Ved at de benytter seg av et bredt utvalg av testede ingredienser som ceramider, vitamin C, snegle sekret og centella asiatica ekstrakt, vil produktene deres inneholde det som trengs for å virkelig forvandle huden din til det bedre. Dette, samtidig som at produktene vil oppleves som milde og skånsomme mot huden din. Et produkt vi kan trekke frem her er deres All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum som er fylt med antioksidanter og passer pefekt til alle hudtyper.

 

 

Jumiso ansiktsmasker – En favoritt

Et av produktene som Jumiso raskt ble kjente for var deres ansiktsmasker. Her får du ansiktsmasker som både fungerer bra, har god effekt på huden og som også er rimelige. Ansiktsmaskene har blitt kjente for sin gode kvalitet og for bruken av ultratynn Cupra bomull som lar huden puste og som har evnen til å holde ekstra godt på essensene masken består av. Ansiktsmaskene deres fungerer til alle hudtyper og de vil sørge for at huden din absorberer enda mer konsentrert essens for å gi huden din destod mer glød.

 

 

Vi selger selvsagt opptil flere av Jumiso sine ansiktsmasker i vår nettbutikk. Alternativene inkluderer deres «Rich Nourishment Mask» som gir huden din en sunn boost og masse glød, en «Chewy Elasticity Mask» som reduserer synligheten av fine linjer og rynker, «Whoa Whoa Soothing Mask» som har en beroligende og beskyttende effekt eller deres «Water Splash Mask» som gir næring og fuktighet.