Åpnet!

I Lillestrøm hvor det hele startet i 2021 siden, en visjon om å dele vår lidenskap for koreansk kosmetikk med hele Norges befolkning. Nettbutikken ble veldig godt tatt imot og er i dag fortsatt i sterk vekst. 

Vi forsto fort at mange også savnet en fysisk K-beauty butikk hvor man kunne se, lukte og kjenne på produktene før man bestemte seg. Som sagt så gjort, vi planla ned til minste detalj hvordan vi kan tilby et delikat og vennlig sted hvor kunder blir godt ivaretatt av kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe å finne produkter som passer best til kundens behov. 

Velkommen til vår K-Beauty Oase i Strømmen Storsenter

Vårt dedikerte team av K-beauty eksperter er her for å veilede deg gjennom produktene og gi skreddersydde anbefalinger som passer din unike hudtype og preferanser. Vi tror at skjønnhet er en reise, og vi ønsker å være din følgesvenn på veien til strålende og sunn hud. Besøk vår K-beauty butikk i dag og la deg bli fortryllet av magien til koreansk skjønnhet. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppdage hemmelighetene bak den ikoniske K-beauty gløden!

PINK by utseende.no Strømmen

Adresse: Støperiveien 5, 2. etg. 2010 Strømmen

Email: pink.strommen@utseende.no