O!GETi – Koreansk hudpleie merke som skaper løsninger for dine hudproblemer

O!GETi er et Koreansk hudpleie merke som fokuserer på løsninger. For sannheten er den at de aller fleste av oss har iallefall ett problemområde I huden vår som vi irriterer oss over når vi ser oss i speilet. Uansett om det er store porer, fet hud, urenheter, fine linjer, rynker eller grå og gusten hud, kan nok de fleste av oss kjenne seg igjen i minst ett av disse problemene. Det er her O!GETi kommer inn i bildet da fokuset deres er å bli din beste venn som finner og skaper løsninger for din hudproblemer.

 

Dette er et merke som jobber med flere ulike klare mål som de hele tiden jobber mot, klare mål som har vært konseptet til O!GETi siden de først startet opp. De jobber med noe som de kaller for «Bare Skin Project» hvor målene innebærer at du skal føle deg selvsikker i hvem du er, at du skal begynne å bruke hudpleie produkter for å kunne gå helt sminkefri og at de selv skal fokusere på trygge og effektive ingredienser.

 

O!GETi tar kun i bruk ingredienser som er essensielle for huden din og jobber hele tiden mot å bidra med å hjelpe og å beskytte både dyr og planeten. De har blitt kjente for å være et innovativt kosmetikk firma som kan by på produkter av høy kvalitet. De sørger også for å utvikle produkter i linje med skjønnhetstrender som stadig vekk er under forandring, noe som betyr at etterspørsel også endrer seg. 

 

Hva fokuserer O!GETi på?

 

- Beskytte dyr og planeten

- Skape løsninger for en rekke ulike hudproblemer

- Å få deg selvsikker i hvem du er

- Bruken av hudpleie produkter som fører til sminkefri hud

- Utvikle produkter i linje med trender

- Benytter kun ingredienser som er essensielle for huden din

- By på innovative produkter

- Høy kvalitet

 

O!GETi – Vitamin C Cleansing Line

O!GETi er et Koreansk hudpleie merke som stadig vekk lanserer nye produkter og også hele nye serier med produkter så du kan tilrettelegge hudpleierutinen din deretter. En av deres nyeste produktserier er Vitamin C Cleaning Line hvor du finner hele seks ulike produkter å teste ut, så du finner et produkt til hvert steg av hudpleierutinen din og kanskje til og med oppdager noen nye steg du kan legge til. I denne hudpleieserien vil du finne en skummende rens, en peel, en leiremaske, et serum, et serum i form av ansiktsspray og også øyemasker.

 

Det som er gjennomgående i disse produktene er ingrediensene. Her er det som navnet på serien tilsier, et stort fokus på Vitamin C som gang på gang har vist seg å ha flott effekt på huden din. I tillegg til Vitamin C som ingrediens i denne serien vil du også se ingredienser som Centella, Mandarin ekstrakt, propolis ekstrakt, hyaluronsyre og mye mer. Dersom du velger å benytte deg av flere av produktene vil du også oppnå bedre resultater og se raskere effekt.