Gå til innholdet

Mixsoon

Mixsoon

Har du noen gang blitt frustrert av å se på den uendelige ingredienslisten på emballasjen til hudpleieprodukter? Det koreanske hudpleiemerket Mixsoon forstår denne frustrasjonen. Med alle de ukjente vitenskapelige navn og varianter av hudpleie ingredienser, noen ganger kan det være ganske vanskelig å vite og dekode hva du bruker, og vanskelig å bestemme hvilke ingredienser du kan stole på. Det er til og med vanskelig å vite om det som annonseres på emballasjen samsvarer med ingredienslisten.

Hva skiller Mixsoon fra det gjennomsnittlige hudpleiemerket? Mixsoon er stolt av sine formler med bare én ingrediens. Det koreanske skjønnhetsmerket kaster bort alle unødvendige fyllstoffer og bruker bare ett i mange av hudpleieproduktene. Mixsoons hudpleieprodukter er laget av nøye utvalgte råvarer.

Mixsoon tror på at ren og smart hudpleie starter med å forstå hudtype og forhold, og leverer 100% ufortynnede ingredienser i 11 forskjellige former, slik at du kan velge riktig ingrediens basert på hva huden din trenger hver dag. Deres misjon er å fjerne alle unødvendige ingredienser og tilby ufortynnede og rene ingredienser slik at du til enhver tid vet hva du tar på huden din.

Du kan følge deres hudpleierutine nedenfor og velge produktene som har de aktive ingrediensene din hud/hudtilstand trenger. De ytre faktorene som endrer seg med årstidene krever noen ganger at ingrediensene byttes ut for at huden din skal trives.

 

 

 

Se vårt utvalg i Mixsoon HER

 

 

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business