Gå til innholdet

Den ultimate K-Beautyrutinen for tørr hud

Den ultimate K-Beauty hudpleierutinen for tørr hud

Sliter du med tørr hud på høsten og vinteren? Eller kanskje hele året rundt? Ved å følge denne K-Beauty rutinen for tørr hud, vil du kunne kvitte deg med flassende og stram hud i ansiktet. Målet her er å gi huden så mye fuktighet som mulig for å bringe den til live igjen og å få tilbake gløden.

1. En oljerens

For tørr hud, anbefales det alltid å bruke en oljebasert rens. Den vil effektivt kunne fjerne sminke, smuss og urenheter, men samtidig bevare hudens fuktighetsnivå. En oljebasert rens har også en tekstur som tilsier at den er enkel å vaske vekk, så her slipper du også å irritere huden.

Purito From Green Cleansing Oil er en oljerens med oliven, jojoba og solsikkefrøolje som skånsomt og effektivt fjerner sminke, solkrem og  urenheter. Uten parfyme, alkohol og mineralolje. Passer alle hudtyper også sensitiv hud.

Purito From Green sin Cleansing Oil, en oljerens med oliven- og solsikkefrøolje, vil skånsomt og effektivt gjøre jobben. Vi liker spesielt godt at den er parfymefri og passer perfekt til sensitiv hud.

2. En skummende rens

Det neste steget er en skummende rens. Her er det viktig å finne en hydrerende rens som ikke fjerner hudens naturlige oljer. En rens med en lav pH-verdi vil sørge for at huden din holder seg myk, uten å skade hudens naturlige barriere. Fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera og ceramider er optimalt.

Purito From Green Deep Foaming Cleanser er en mild vannbasert rens med pH verdi på 5.5 og inneholder beroligende planteekstrakter fra kameliablad og centella asiatica.

From Green Deep Foaming Cleanser fra Purito er en fin og mild vannbasert rens. Laget med naturlige ingredienser som planteekstrakter fra centella asiatica og kameliablader. Den har også en pH verdi på 5.5 og er fri for kjemiske sulfater. 

3. Eksfolier opptil 2 ganger ukentlig

Mange med tørr hud kan nøle med å bruke eksfoliering, men for de som opplever røff eller flassende hud, blir eksfoliering en avgjørende del av hudpleierutinen. Eksfoliering bidrar til å effektivt fjerne døde hudceller, som potensielt kan forverre tørrhet, og gir dermed huden din en myk og strålende følelse. Integrering av en skånsom eksfoliering i rutinen kan bidra til å forbedre hudteksturen og fremme en sunn hudbarriere, spesielt for de med tørr hud.

rootree Cryptherapy Facial Mild Scrub vil forsiktig skrubbe vekk døde hudceller fra hudens overflate samtidig som du gir huden en god rens fra produktrester, helt uten å skade huden.

I'm From Fig Scrub Mask er en ansiktsmaske med fiken og sort sukker som tilfører fukt og næring samtidig som den virker eksfolierende. Produktet bidrar til mykere hudoverflate og etterlater deg med en forfrisket hud med en ny glød.

4. En hydrerende toner

Etter dobbelrens og eksfoliering er huden klar for fuktighet. En toner bidrar til å fukte og berolige huden, balansere pH-verdien, og forberede huden for påfølgende hudpleieprodukter. Den gir et lett og skånsomt lag med fuktighet, og kan hjelpe til med å gjenopprette hudens naturlige balanse. Toneren fjerner også eventuelle gjenværende urenheter etter rensing, og gir en frisk og oppkvikkende følelse. Samlet sett spiller toneren en viktig rolle i å optimalisere hudens helse og forberede den for effektiv absorpsjon av påfølgende pleieprodukter.

Frudia sine Blueberry Hydrating Toner er en fuktighetsgivende toner som passer perfekt til tørr hud takket være innholdet av 77% blåbærekstrakt, en kjent kilde for vitamin C og E som hjelper å fjerne døde hudceller fra og stimulere vekst av nye celler.

Innisfree Green Tea Seed Hyaluronic Skin Toner er beriket med lactobacillus ferment lysat, camellia sinensis bladekstrakt og panthenol, fremmer cellefornyelse og styrker hudbarrieren. Med fem typer hyaluronsyre som øker fuktighet i huden. 

5. Hydrerende essens 

Essens er for mange, selve hjertet til K-Beauty hudpleie, da en essens vil hjelpe å rehydrere huden og vil aborberes raskt. Den hjelper til med å forbedre hudens tekstur, gir glød, og kan bidra til å jevne ut hudtonen. Essenser inneholder ofte aktive ingredienser som antioksidanter og hydrerende stoffer for å styrke hudbarrieren. Ved å bruke en essens, vil huden din også få bedre effekt av de neste produktene som serum og fuktighetskrem.

Etude Moistfull collagen essence er en næringsrik anti-age essens som inneholder små partikler av Super Collagen™ water som øker elastisitet og bedrer hudens tekstur. Selv med ultralett konsistens gir selv en liten dråpe intens pleie som varer lenge!

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - Essens med hele 96% sneglesekret for maks økning av hudens elastistisitet. Tilfører fuktighet, næring og har reparerende og revitaliserende egenskaper. 

6. Serum

Serum utgjør det behandlende trinnet i hudpleierutinen, hvor kraftfulle aktive ingredienser retter seg mot spesifikke hudproblemer som rynker, hyperpigmentering, dehydrering og akne. Serum har vanligvis en tykkere konsistens enn tidligere trinn i rutinen, som essens og toner. Denne lettvektige formuleringen muliggjør rask absorpsjon, slik at de aktive ingrediensene effektivt kan penetrere huden og gi målrettet pleie. Ved å integrere serum i hudpleierutinen din, kan du tilpasse behandlingen til dine spesifikke behov og oppnå en forbedret hudtilstand.

Mixsoon Master Serum med kun 5 stjerneingredienser sørger den for å gi mye næring og fukt til huden. Inneholder Centella asiatica extract, Bifida probiotics, Hyaluronic acid, Penthanol, Sodium Hyaluronate.

SOME BY MI Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum vil både rehydrere, lysne, berolige og kontrollere sebumproduksjon, alt dette fra kun ett produkt.

7. Sheet mask

Sheet masks er spesielt gunstige for de med tørr hud, da de tilfører ekstra fordeler til hudpleierutinen din. Etter at huden har absorbert både toner, essence og serum, kan du ta i bruk en sheet mask. Denne behandlingen gir ikke bare et ekstra lag med fuktighet og næring, men forbedrer også effekten av både essence og serum. Ved bruk av sheet masks 1 til 3 ganger ukentlig kan du opprettholde hudens glød, forbedre teksturen og gi ekstra hydrering til tørr hud. Dette ekstra trinnet gir deg en luksuriøs og avslappende opplevelse samtidig som det optimaliserer resultatene av din hudpleierutine.

Farmstay Visible Difference Mask Sheet Collagen er en myk sheet maske med Hydrolysert Kollagen, Hyaluronsyre, Betaine og Castor som balanserer hudens fuktighetsnivå og øker elastisiteten for en fastere hud som utstråler vitalitet.

Mary&May Collagen Peptide Vital Mask inneholder 30 stk sheet masker dynket i essens bestående av kollagen og peptider som er kjente for å være effektive på behandlingen av rynker og øker hudens elastisitet.

8. Øyekrem

Tørr hud øker sjansen for fine linjer og rynker, og spesielt rundt øynene er dette ofte det første området som viser tegn på dehydrering. For å motvirke dette, anbefales det å velge skin care som er rike på fuktighet. Øyekremer formulert med intensiv fuktighetsgivende ingredienser er essensielle for å opprettholde hydreringen og beskyttelsen av huden. Se etter spesifikke øyekremer som målrettet adresserer tørrhet for å bevare hudens elastisitet og redusere synlige tegn på aldring rundt øyeområdet.

Mary & May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream er en mild øyekrem formulert med antioksidanter spesialtilpasset øyepartiet som forbedrer hudkvaliteten, lysner mørke ringer og motvirker rynker.

MEDI-PEEL Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream er en fuktighetsgivende øyekrem som reduserer fine linjer og mørke ringer under øynene. Den virker oppstrammende samtidig som den øker hudens fasthet og elastisitet.

9. Fuktighetskrem eller sovemaske

Etter essens, serum og sheet mask, avslutt rutinen med en fuktighetskrem for å låse inn fuktigheten. Den sørger for vedvarende hydrering. Om kvelden kan du erstatte kremen med en berikende sovemaske for intensiv pleie og næring mens du hviler. På denne måten kan du våkne opp til en myk, smidig og strålende hud hver morgen.

Mixsoon Bean Cream er en rik fuktighetskrem med fermentert ekstrakt fra soyabønner som tilfører huden intens næring og beskyttelse. Passer perfekt for tørr dehydrert hud som trenger langvarig effekt.

Mixsoon Bean Cream er formulert med fermentert ekstrakt fra soyabønner, som gir intens beskyttelse, næring og fuktighet. Som sovemaske kan vi anbefale Tiam sin Snail & Azulene Sleeping Mask som inneholder 85 % sneglesekret, noe som gir rikelig med fuktighet og næring. 

Tiam Snail & Azulene Sleeping Mask er en unik sovemaske formulert med 85% snegle sekret i tillegg til azulene fra kamomille som vitaliserer stresset og gusten hud samtidig den tilfører rikelig med fuktighet og næring for en styrket hudbarriere.

10. SPF på dagtid

Etter toner, essence, serum og sheet mask om morgenen, fullfør alltid rutinen med en pålitelig SPF for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler. Å inkludere solkrem er essensielt ikke bare for å hindre solbrenthet, men også for å forebygge tidlige aldringstegn. Beskyttelse mot UV-stråler er nøkkelen til å opprettholde en sunn hud og bevare hudens ungdommelige utseende over tid. Så husk, solkrem er ikke bare en siste finish, det er en uunnværlig del av din daglige hudpleierutine. Bruk solkrem etter dagkrem eller istedenfor dagkrem. 

Etude  Soon Jung X Director's Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++ En lett og fuktighetsgivende solkrem med Panthenol for å fukte og styrke hudbarrieren og Madecassoside for beroligende effekt på irritert hud. Kremen er hypoallergenisk og vaskes lett av.

Etude Soon Jung X Director's Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++ En lett og fuktighetsgivende solkrem med Panthenol for å fukte og styrke hudbarrieren og Madecassoside for beroligende effekt på irritert hud. Kremen er hypoallergenisk og vaskes lett av.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business