Gå til innholdet

Hva er Heartleaf?

Heartleaf – Nøkkelen til en velbalansert hud

En ting som alltid vil være forbundet med K-Beauty, er at det alltid er under utvikling, og er ledende på innovasjon innen hudpleie. Brukere verden rundt elsker at de hele tiden oppdager nye naturlige ingredienser som gjør underverker for hud og hår. Nå skal vi se litt nærmere på en ingrediens som har blitt mer og mer populær den siste tiden, og det med god grunn. Hvis du har hørt om Houttuynia cordata allerede vil vi ikke være overrasket, for dette er en høyt ettertraktet ingrediens, og i dag vil du finne den i både rens, toner, serum, essens, ansiktsmasker og mye mer.

Houttuynia Cordata, også kjent som Heartleaf er uten tvil den nye ingrediensen alle snakker om, og det er denne vi skal fortelle deg alt om, og vi skal se nærmere på hvorfor alle har forelsket seg i denne ingrediensen.

 

Hva er Houttuynia Cordata?

Heartleaf sitt vitenskapelige navn er houttuynia cordata, og er en blomstrende plante med opprinnelse i Sørøst-Asia. Der blir den først og fremst spist som en grønnsak som er rik på antioksidanter og har både antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper. Både røtter, blader og stammen på planten blir brukt i mat og drikke over hele asia, og mens den sterke smaken på planten kanskje ikke er for alle, er det ikke noe tvil om dette er en plante med en rekke ulike fordeler.

Dens enorme potensiale for bruk i hudpleie har derimot blitt oppdaget nå og er først og fremst fremhevet for sine anti-inflammatoriske egenskaper, i tillegg til at den er utrolig rehydrerende, men det er bare begynnelsen! Hovedkomponenten i planten heter flavonoider, og det er disse som sitter på antioksidant egenskapene som både sørger for at planten er anti-inflammatorisk, i tillegg til å bekjempe frie radikaler. I tillegg inneholder den en annen komponent som tiltrekker vann og holder det i huden, fukter huden og hjelper den å opprettholde elastisitet og en myk tekstur.

Det koreanske navnet på heartleaf kan oversettes til “10 medisiner”, noe som selvsagt kommer av alle egenskapene denne vidunderplanten har.

 

Passer heartleaf til alle hudtyper?

Dette er et spørsmål som dukker opp igjen og igjen uansett hva slags ingrediens det er snakk om, og heartleaf er selvsagt ikke unntaket. Når nye og spennende ingredienser dukker opp, kan det være vanskelig å vite om den vil være en god match for nettopp din hud. Når det kommer til heartleaf, har den så mange ulike egenskaper og fordeler, at den faktisk vil passe godt til folk flest.

Det skal sies at heartleaf som ingrediens vil passer spesielt godt til de med tørr eller sensitiv hud, da den både har fuktighetsgivende egenskaper, samt virker beroligende og anti-inflammatorisk. Når det er sagt, vil heartleaf stort sett kunne brukes av alle takket være sin beroligende og milde funksjon, men som med alle andre ingredienser, kan noen selvsagt ha allergier mot planten, så som alltid bør det gjøres en test av nye produkter med heartleaf før det brukes på hele ansiktet.

Så uansett om du har akne-utsatt hud, opplever problemer med eksem og atopisk dermatitt, har fet hud, eller aldrende hud, vil heartleaf passe godt til deg. Dens hydrerende og anti-inflammatoriske egenskaper passer godt til behandling av eksem og atopisk dermatitt, fet hud vil få utnytte av evnen den har til å regulere sebumproduksjonen, og de som ønsker en anti-aldrende effekt vil få fordeler av de høye antioksidant verdiene.

 

Houttuynia cordata i hudpleie 

Nå for tiden, kan du finne houttuynia cordata i nesten alle slags hudpleieprodukter som er tilgjengelig på markedet. Dersom du lurer på hvilke av disse ulike produktene gir deg størst mulighet for å dra nytte av alle de fantastiske egenskapene den har, vil dette komme an på en rekke ulike faktorer. Først og fremst vil det variere avhengig av hva nettopp din hud trenger, for om det er fuktighet, er det kanskje en god ansiktsmaske du behøver, mens om det er en anti-aldrende effekt du er ute etter, vil kanskje en langtidsvarende essens eller serum være et bedre valg. 

Som vi har gått gjennom ovenfor, vil alle ulike hudtyper kunne dra nytte av denne planteekstrakten. Når vi også ser på hvor mild den er på huden, kan vi også trygt si at produkter som inneholder heartleaf vil passe godt til daglig bruk i din skin care rutine både morgen og kveld.

Før du velger ut et produkt basert på at den inneholder heartleaf som en av ingrediensene, er det også en god ide å lese deg opp om merkevaren. Prosessen som brukes for å trekke ut essensen fra planten vil nemlig kunne variere mellom ulike merkevarer, og dermed også kunne påvirke både kvaliteten på produktet, og også hvor mye produktet inneholder.

 

Våre egne produktanbefalinger

Det er en rekke fantastiske hudpleieprodukter der ute som inneholder heartleaf, og det kommer stadig vekk nye på markedet. Hvis du er ute etter å legge til noen hudpleieprodukter som inneholder denne fantastiske ingrediensen, i din egen hudpleierutine, kan du sjekke ut våre egne favoritter nedenfor, vi viser deg både toner pads, sheet masks, essens, vannbasert rens og ansikskrem. De kommer alle fra anerkjente merkevarer som benytter seg av kvalitetsingredienser i alle deres produkter.

 

Goodal – Heartleaf Calming Toner Pad: En perfekt toner for sensitiv hud, her får du toner pads i en praktisk krukke som inneholder heartleaf ekstrakt. Disse vil både eksfoliere og skape balanse i huden, for å etterlate deg med en rehydrert og mykere hud.

 

Anua – Heartleaf 77 Soothing Sheet Mask: I denne sheet masken finner du hele 77% heartleaf ekstrakt, som vil maksimere hudens fuktighetsbevaring samt forhindre skader på huden fra ytre påkjenninger.

 

Mixsoon – Heartleaf Essence: Bruk denne essensen fra Mixsoon for å gi huden en fuktighetsgivende og beskyttende barriere, perfekt for å forbedre dehydrert hud. Essensen inneholder både centella asiatica ekstrakt og hyaluronsyre, i tillegg til heartleaf.

 

Nine Less – A-Control Heartleaf & BHA Cleanser: Rens huden med denne milde, skummende ansiktsrensen som inneholder både heartleaf, salisylsyre og er rik på antioksidanter. Den vil etterlate huden din frisk, beroliget og beskyttet.

 

Axis-Y – Heartleaf My Type Calming Cream: Tilsett fuktighet tilbake i huden med denne gel-kremen som inneholder centella asiatica og heartleaf. Den virker beroligende, legende og forfriskende på huden, samtidig som den vil tilføre antioksidanter og næring.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business