Gå til innholdet

Ginseng

Ginseng – K-Beauty ingrediensen du bør ha i hudpleierutinen din

 

Ginseng, en urt som tradisjonelt har vært kjent for sine bemerkelsesverdige helsemessige fordeler innen naturmedisin og kosttilskudd, har nå gjort seg bemerket innen K-Beauty-verdenen. Denne kraftige ingrediensen, elsket for sitt nærende potensial, har blitt en favoritt blant mange hudpleieentusiaster.

I dag er ginseng ikke bare en vanlig ingrediens i hudpleieprodukter, men betraktes som en "stjerneingrediens" som brukes av K-pop-stjerner og tilhengerne av K-Beauty. Dens rike næringsstoffer og fordeler for huden har gjort den til en uunnværlig del av mange hudpleierutiner.

 

Det er nemlig ginseng som står bak den glødende, duggfriske og feilfrie huden, så det er ikke overraskende at flere og flere merker velger å inkludere denne ingrediensen i sine produkter. Vi har sett nærmere på ginseng, kjent som roten til udødelighet for å se på hva slags egenskaper og fordeler den virkelig har i hudpleie.

 

Hvorfor er Ginseng så populært i hudpleie?

 

Etter mange år med forskning ble potensialet til ginseng endelig oppdaget innen hudpleie, og nå er denne mirakuløse ingrediensen overalt. I ginsengroten finner du en imponerende rekke næringsstoffer, inkludert polysakkarider, saponiner, pantotensyre og en rekke B-vitaminer som B1, B2 og B12. Mens noen av disse næringsstoffene kanskje er ukjente for mange, arbeider de sammen for å fremme sunnere hudceller, optimal hudhelse og forbedret blodsirkulasjon. Denne oppdagelsen har virkelig endret spillereglene innen hudpleie, og nå kan du nyte fordelene av ginseng i en rekke produkter som tilbys på markedet.

 

I tillegg til alt dette har ginseng anti-inflammatoriske egenskaper, noe som gjør det til en god ingrediens å se etter i akne-produkter. Ginseng er også en kraftig antioksidant, som huden din aldri kan få nok av da dette er med på å beskytte mot frie radikaler.

 

Med alle de fantastiske egenskapene er det ikke rart at ginseng har blitt en favorittingrediens som passer perfekt til alle hudtyper. Den er spesielt elsket av de med moden hud som søker etter anti-age produkter, og dette skyldes i stor grad glykoproteinene og polysakkaridene. Disse ingrediensene arbeider i harmoni for å fremme en fast, glatt og jevn hud, samtidig som de reduserer synligheten av rynker og fine linjer.

For de som sliter med mørke ringer eller hovne øyne, kan ginseng også være løsningen. Dens beroligende egenskaper kan bidra til å eliminere disse problemområdene, og etterlate huden din frisk og forynget.

 

Hvordan bruke ginseng produkter i hudpleierutinen din

 

Mens det tidligere kun var vanlig å ta ginseng som et kosttilskudd, eller gjennom mat og drikke, er ginseng nå en viktig ingrediens i mange hudpleieprodukter. Det er mange måter å introdusere ginseng inn i din hudpleierutine også, blant annet ved å finne det i noen av disse produktene:

 

  • Ansiktsrens
  • Dagkrem
  • Nattkrem
  • Øyekrem
  • Toner
  • Serum

 

Våre favorittprodukter med ginseng

 

I dag er markedet oversvømt av fantastiske K-Beauty hudpleieprodukter som er beriket med ginseng. Uansett om du er på jakt etter en skånsom ansiktsrens, en foryngende ansiktsmaske, en balanserende toner eller andre typer produkter, vil du finne et bredt utvalg. Vi har selvsagt våre personlige favoritter blant disse produktene, og vi er glade for å dele dem med deg.

I'm From Ginseng Mask er en eksklusiv anti-age maske som fremmer cellefornyelse og vitalitet. Med ginseng rot, ginseng frøolje og lakrisrot vil huden føle en umiddelbar friskhet og glød.

Beauty of Joseon Repair Serum er sammensatt av 63,5 % ginsengrotvann og 3 % sneglemucin, noe som betyr at det har fantastiske anti-rynke- og antialdringsegenskaper. Dette hjelper deg med å reparere og gi næring til skadet hud samtidig som du reduserer hyperpigmentering og arrdannelse.

 Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng+Retinal formulert med retinol liposom for å forbedre hudens elastisitet og ginseng rot ekstrakt for å øke hydrering. Serumet er lett, glir jevnt og absorberes raskt inn i huden.

Beauty of Joseon – Revive Eye Serum Ginseng + Retinal: Dette serumet fra Beauty of Joseon er skapt for deg som ønsker å behandle og minske synlige rynker og fine linjer rundt øynene. Produktet vil gi den sensitive huden rundt øynene dine en god dose med næring og fukt takket være ginsengrot-ekstrakt som både forbedrer hudens elastisitet og gir deg masse hydrering.

 Ginseng Essence Water fra Beauty of Joseon inneholder hele 80 % ginsengrot vann som er den perfekte ingrediensen for å få inn litt anti-aldring i hudpleierutinen din.

Beauty of Joseon Ginseng Essence Water 150ml: Ginseng Essence Water fra Beauty of Joseon inneholder hele 80 % ginsengrot vann som er den perfekte ingrediensen for å få inn litt anti-aldring i hudpleierutinen din. Ved å bruke dette produktet i både din morgen og kveldsrutine, vil det være med på å hjelpe huden din til å bli både mykere og smidigere. I tillegg vil ingredienser som niacinamide og adenosine i toneren sørge for å skape balanse i huden naturlige produksjon av sebum og har også en lysnende effekt. 

 Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic Essence med fermentert svart ris ekstrakt, bambus og hyaluronsyre er fulle av antioksidanter som fukter huden, jevner pigmenter og stimulerer til cellefornyelse.

Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Essence 50ml: 

Svart ris er rik på antioksidanter og er full av høykonsentrerte polyfenol- og flavonoidpigmenter som beskytter huden mot frie radikaler, inkludert ultrafiolett stråling og forurensning, og stimulerer til cellefornyelse. Hyaluronsyre gir behagelig fuktighet dypt inn i huden, mens tilsatt betaglukan og rødt ginsengekstrakt virker helende og foryngende. Lavendelolje beroliger irritasjoner. HaruHaru sin unike gjæringsformel forvandler råvarer til en mer fleksibel konfigurasjon som huden kan absorbere. Vi har utviklet en formel som målretter kraftig absorpsjon ved å bruke patentert Ultra Deep Technology - laget for å levere aktive ingredienser dypere ned i huden.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business