Gå til innholdet

AXIS-Y

AXIS-Y

 

AXIS-Y er et K-Beauty hudpleiemerke som bryr seg om huden din. Deres mål har fra starten av, vært å utvikle produkter som ikke bare er effektive, men som også er utviklet med naturlige ingredienser som har fått bevist gode resultater. De benytter seg kun av de tryggeste og mest naturlige ingrediensene i alle deres produkter. AXIS-Y jobber også med troen om at skjønnhet ikke handler om å følge en viss standard, skjønnhet handler om din egen unikhet og din egen historie. Dette er et selskap som forstår at alle er forskjellige, så de utvikler produkter som er personlige. I tillegg er produktene deres og alle ingredienser 100% veganske.

 

Hva fokuserer AXIS-Y på?

 

* Naturlige plantebaserte ingredienser
* Produkter som passer til alle
* Cruelty free
* Alkoholfri

* Ingen kunstige duftstoffer

 

Hudpleie med plantebaserte ingredienser

 

AXIS-Y har en fantastisk god serie til problemhud med gode plantebaserte ingredienser som virker i dybden og fokuserer på problemområdene.

 

Her har vi et lite utvalgt av Axis-Y sine produkter for problemhud:

 

Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule tilfører huden antioksidanter, næringsstoffer og hydrering for å helbrede skadede, irriterte hudbarrierer. Den beskytter mot bakterier og forurensninger for å forhindre fremtidige utbrudd og irritasjon.

Denne helbredende ampoulen er egnet for normal hud, kombinasjonshud og fet hudtype. Det har blitt sertifisert for lav irritasjon. Med ingredienser som centella asiatica, aloe vera og lakris styrker den hudbarrieren og jevner ut huden.

AXIS-Y Daily Purifying Treatment Toner fjerner effektivt bakterier og forurensning som sitter dypt i porene for å rense huden og redusere irritasjon og akne. Den nye alkoholfrie formelen inkluderer nå en høyere mengde AHA og PHA for mild kjemisk peeling, samt en høyere mengde Centella Asiatica for økt beroligende effekt. Passer til fet, akneutsatt hud.

Dark Spot Correcting Glow Serum lysner effektivt huden og hjelper med utseendet på mørke flekker og hyperpigmentering. Egnet for alle hudtyper, spesielt egnet for akne-utsatt og sensitiv hud. Med 5% niacinamid og papaya ekstrakt for lysnende elementer. Legg merke til at huden din blir jevnere for hver påføring. Tilsatt vegansk squalane for fuktighetsboost.

AXIS-Y Burot Pore Clarifying Wash-Off Pack er løsningen for Maskne.

Med den konstante maskebruken har det vært en økning i maskebruk indusert akne, så AXIS-Y bestemte seg for å formulere en burotmaske-pack for å løse dette problemet.

Denne wash-off-pack’en er beriket med 61 prosent burotekstrakt for å berolige irritasjoner og rense huden.

Bruk denne 2-3 ganger i uken for å holde betennelsen unna, slik at du kan bruke ansiktsmaske uten å bekymre deg for et nytt akneutbrudd.

Passer til fet, akneutsatt hud.

New Skin Resolution Gel Mask er en beroligende ansiktsmaske som har 2% niacinamid og centella asiatica for lysnende og beroligende faktorer.

Denne beroligende gelmasken gir en avkjølende følelse og beroliger huden med hjerteblad som også regulerer talgproduksjonen og hjelper irritert hud.

Denne beroligende ansiktsmasken er også tilsatt burot for en boost med antioksidanter. Masken er egnet for alle hudtyper, men spesielt egnet for akne-utsatt og sensitiv hud.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business